Plopsaland!

- jeroen

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we weer op uitstap op de eerste zondag van juli (Dit jaar is dit 2 juli). De bestemming is Plopsaland! We verzamelen zondagmorgen om 8u45 aan het station in Izegem, waarna we omstreeks 9u10 vertrekken richting De Panne. 's Avonds zijn we terug in Izegem om 17u50. De kostprijs is 25 euro en je moet een eigen lunch meebrengen voor 's middags. Breng best een regenjas mee voor de zekerheid.

Geen chirowerking

- jeroen

OPGEPAST!

Nu zondag 4/06 (Pinksteren) en volgende week zondag 11/06 (Vaderdag) is er geen chirowerking. De eerstvolgende werking is op 18 juni.

Tot dan!

Geen Chiro wegens leidingsweekend en Pasen!

- jeroen

Komende 2 zondagen (9/04 & 16/04) is er geen Chirowerking. De eerstvolgende keer is op 23 april. Tot dan!

Groetjes
De leidingsploeg

Speculoospasta

- jeroen

Eet jij ook zo graag speculoospasta? Wij ook! Daarom verzamelen we ook dit jaar weer zoveel mogelijk codes die je vindt op de verpakking van lotus speculoospasta en lotus gebakken. Heb je zo'n code, geef die gerust door via mail, leiding of facebook! Zo verdienen we gratis potten voor op kamp!

Ledenweekend 2017

- jeroen

Beste ouders, leden, sympathisanten,

Ook dit jaar gaan we weer met de hele bende op een megaweekend. Dit jaar is dit van 12-14 mei. We verzamelen die vrijdag om 17u45 aan de Chiro, om dan stipt om 18u15 te vertrekken richting onze bestemming. De vrijdag is er reeds al een maaltijd voorzien voor uw kleine deugniet. De zondag zijn we dan rond 14u30 terug in de Chiro. De kostprijs van dit weekend is 35 euro. Verdere info volgt later via de leiding. Ook voor vragen kunt u terecht bij de leiding.

Vriendelijke groeten
Het PR-team

Schaatsfeestje

- jeroen

Dag chirowietjes,

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we weer gaan schaatsen. Dit keer op woensdag 28 december!
We verzamelen in de chiro om 13u15, waarna we vertrekken naar de schaatspiste in Gullegem. Na
het schaatsen kunnen jullie nog genieten van klaaskoeken met warme chocomelk tot 17u. De kostprijs voor dit
totaalpakket is 6 euro. Afkomen is dus de boodschap!

PS: Het is niet toegestaan om te schaatsen zonder handschoenen, dus vergeet deze zeker niet!

Hopelijk tot dan!

De leidingsploeg

Startdag met stoofvlees & friet!

-

Beste ouders / chirowietjes / sympathisanten,

Op 17 september starten we het nieuwe jaar met een niet te missen startdag! Iedereen tussen 6 en 18 jaar is welkom om deze namiddag van 14u tot 17u eens goed te ravotten. Er is een vieruurtje + drankje voorzien voor iedereen, dus je hoeft geen drank of eten mee te brengen.

Op diezelfde dag kan je 's avonds stoofvlees & friet à volonté komen eten, gemaakt door onze eigenste kokskes. De kostprijs bedraagt 12 euro per volwassene en 8 euro per kind. Tijdens deze avond zullen, traditiegetrouw, de foto's van het voorbije kamp getoond worden. Dit jaar is er echter ook de mogelijkheid om de foto's mee naar huis te krijgen. Inschrijven kan door een mailtje te zenden naar

of

.
Meer info vind je op:

https://www.facebook.com/events/1746512505615867/

Of door 1 van de leiders aan te spreken.
Wij kijken er alvast naar uit om!

Vriendelijke groeten
De leidingsploeg