Kerstmarkt!

- jeroen

Dit weekend is er geen Chiro op zondag. Maar niet getreurd, je vindt ons heel het weekend terug op de kerstmarkt aan het Rhodesgoed. Kom zeker eens kijken, want het zal de moeite waard zijn! Verkoopstandjes, volksspelen, drank, eten en natuurlijk veel ambiance! Allen daarheen!

Eetfestijn

- jeroen

Na een spetterend begin van het chirojaar is het weer tijd voor ons traditioneel eetfestijn!

We nodigen jullie dan ook allemaal uit in ‘t SoK om met jullie ouders, grootouders en vrienden te komen smullen van onze heerlijke frietjes met stoofvlees!

Gedurende de avond zullen de foto’s van het voorbije kamp in Neerpelt vertoond worden, en zal ook de nieuwe leidingsploeg op een ludieke manier voorgesteld worden. Dit mag je zeker niet missen!

Reserveren voor dit heerlijke eetfestijn kan je via
de leiding, het mailadres van de chiro of de site (onder de categorie 'contact').

Voor die overheerlijke stoofvlees & frietjes betaalt een volwassene slechts 12 euro en kinderen tot en met 12 jaar 8 euro!

Tot dan
De leiding

Startdag!

- jeroen

23 September is het al zover! Dan beginnen we het nieuwe werkjaar met een knaller van een startdag. Er zal zelfs terug een springkasteel aanwezig zijn! Iedereen tussen 6 en 18 jaar is welkom tussen 14u en 17u om te komen ravotten!

De Banier

- jeroen

Hey daar!
Wil jij al je uniform in orde brengen voor het nieuwe werkjaar? Het kan! Een broek en hemd kun je namelijk al kopen bij de Banier, dé Chirowinkel!
De Banier verkoopt daarbij niet alleen Chirokledij maar ook heel wat andere toebehoren, spelletjes en knutselmateriaal! Wil je eens een kijkje nemen in hun catalogus? Dan kan dat al vanuit je luie zetel, op hun eigen website: http://www.debanier.be

Zeker eens bekijken dus!

PS: voor wie het nog niet weet, de dichtstbijzijnde Banier is diegene gelegen in de Delaerestraat 16 in Roeselare!

Plopsaland!

- jeroen

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we weer op uitstap op de eerste zondag van juli (Dit jaar is dit 2 juli). De bestemming is Plopsaland! We verzamelen zondagmorgen om 8u45 aan het station in Izegem, waarna we omstreeks 9u10 vertrekken richting De Panne. 's Avonds zijn we terug in Izegem om 17u50. De kostprijs is 25 euro en je moet een eigen lunch meebrengen voor 's middags. Breng best een regenjas mee voor de zekerheid.

Geen chirowerking

- jeroen

OPGEPAST!

Nu zondag 4/06 (Pinksteren) en volgende week zondag 11/06 (Vaderdag) is er geen chirowerking. De eerstvolgende werking is op 18 juni.

Tot dan!

Geen Chiro wegens leidingsweekend en Pasen!

- jeroen

Komende 2 zondagen (9/04 & 16/04) is er geen Chirowerking. De eerstvolgende keer is op 23 april. Tot dan!

Groetjes
De leidingsploeg

Speculoospasta

- jeroen

Eet jij ook zo graag speculoospasta? Wij ook! Daarom verzamelen we ook dit jaar weer zoveel mogelijk codes die je vindt op de verpakking van lotus speculoospasta en lotus gebakken. Heb je zo'n code, geef die gerust door via mail, leiding of facebook! Zo verdienen we gratis potten voor op kamp!

Update einduur

- jeroen

!Belangrijke mededeling!

Vanaf zondag 26 maart is er weer tot 18u werking voor de sloebers, speelclubs en rakkers.

Groetjes
De leidingsploeg

Ledenweekend 2017

- jeroen

Beste ouders, leden, sympathisanten,

Ook dit jaar gaan we weer met de hele bende op een megaweekend. Dit jaar is dit van 12-14 mei. We verzamelen die vrijdag om 17u45 aan de Chiro, om dan stipt om 18u15 te vertrekken richting onze bestemming. De vrijdag is er reeds al een maaltijd voorzien voor uw kleine deugniet. De zondag zijn we dan rond 14u30 terug in de Chiro. De kostprijs van dit weekend is 35 euro. Verdere info volgt later via de leiding. Ook voor vragen kunt u terecht bij de leiding.

Vriendelijke groeten
Het PR-team