Inschrijvingsmomenten ledenweekend

- jeroen

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Voor sloebers, speelclubs en rakkers zullen de inschrijvingen voor het ledenweekend dit jaar anders verlopen. Specifiek zullen de betreffende leiders niet meer langskomen, maar zullen er inschrijvingsmomenten georganiseerd worden. Deze gaan door op 18 & 25 maart, telkens direct na de chirowerking (op 18 maart om 17u en op 25 maart om 18u). Er zal uitleg gegeven worden over het weekend, waarna u de mogelijkheid krijgt om uw kind in te schrijven. Hopelijk tot dan!

Kerstfeestje!

- jeroen

Dag chirowietjes,

Zoals jaarlijkse gewoonte gaan we gaan schaatsen! Dit jaar op woensdag 27
december. We verzamelen om 13u40 aan de Chiro om dan met zijn allen naar
de schaatspiste in Gullegem te vertrekken! Na het schaatsen, eten we
klaaskoeken en drinken we nog gezellig een warme choco tot 17u. Afkomen
dus! De kostprijs hiervoor is 6 euro. Let er wel op dat er enkel
geschaatst mag worden met handschoenen, dus deze zeker niet vergeten.
Hopelijk tot dan!

Ps: Wij zoeken nog ouders die het zien zitten om te voeren. Alvast bedankt!

De leidingsploeg
Chiro Sint-Jan Kachtem

Kerstmarkt!

- jeroen

Dit weekend is er geen Chiro op zondag. Maar niet getreurd, je vindt ons heel het weekend terug op de kerstmarkt aan het Rhodesgoed. Kom zeker eens kijken, want het zal de moeite waard zijn! Verkoopstandjes, volksspelen, drank, eten en natuurlijk veel ambiance! Allen daarheen!

Eetfestijn

- jeroen

Na een spetterend begin van het chirojaar is het weer tijd voor ons traditioneel eetfestijn!

We nodigen jullie dan ook allemaal uit in ‘t SoK om met jullie ouders, grootouders en vrienden te komen smullen van onze heerlijke frietjes met stoofvlees!

Gedurende de avond zullen de foto’s van het voorbije kamp in Neerpelt vertoond worden, en zal ook de nieuwe leidingsploeg op een ludieke manier voorgesteld worden. Dit mag je zeker niet missen!

Reserveren voor dit heerlijke eetfestijn kan je via
de leiding, het mailadres van de chiro of de site (onder de categorie 'contact').

Voor die overheerlijke stoofvlees & frietjes betaalt een volwassene slechts 12 euro en kinderen tot en met 12 jaar 8 euro!

Tot dan
De leiding

Startdag!

- jeroen

23 September is het al zover! Dan beginnen we het nieuwe werkjaar met een knaller van een startdag. Er zal zelfs terug een springkasteel aanwezig zijn! Iedereen tussen 6 en 18 jaar is welkom tussen 14u en 17u om te komen ravotten!

De Banier

- jeroen

Hey daar!
Wil jij al je uniform in orde brengen voor het nieuwe werkjaar? Het kan! Een broek en hemd kun je namelijk al kopen bij de Banier, dé Chirowinkel!
De Banier verkoopt daarbij niet alleen Chirokledij maar ook heel wat andere toebehoren, spelletjes en knutselmateriaal! Wil je eens een kijkje nemen in hun catalogus? Dan kan dat al vanuit je luie zetel, op hun eigen website: http://www.debanier.be

Zeker eens bekijken dus!

PS: voor wie het nog niet weet, de dichtstbijzijnde Banier is diegene gelegen in de Delaerestraat 16 in Roeselare!

Plopsaland!

- jeroen

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we weer op uitstap op de eerste zondag van juli (Dit jaar is dit 2 juli). De bestemming is Plopsaland! We verzamelen zondagmorgen om 8u45 aan het station in Izegem, waarna we omstreeks 9u10 vertrekken richting De Panne. 's Avonds zijn we terug in Izegem om 17u50. De kostprijs is 25 euro en je moet een eigen lunch meebrengen voor 's middags. Breng best een regenjas mee voor de zekerheid.

Geen chirowerking

- jeroen

OPGEPAST!

Nu zondag 4/06 (Pinksteren) en volgende week zondag 11/06 (Vaderdag) is er geen chirowerking. De eerstvolgende werking is op 18 juni.

Tot dan!

Geen Chiro wegens leidingsweekend en Pasen!

- jeroen

Komende 2 zondagen (9/04 & 16/04) is er geen Chirowerking. De eerstvolgende keer is op 23 april. Tot dan!

Groetjes
De leidingsploeg

Speculoospasta

- jeroen

Eet jij ook zo graag speculoospasta? Wij ook! Daarom verzamelen we ook dit jaar weer zoveel mogelijk codes die je vindt op de verpakking van lotus speculoospasta en lotus gebakken. Heb je zo'n code, geef die gerust door via mail, leiding of facebook! Zo verdienen we gratis potten voor op kamp!