Boodschap van algemeen nut: De maanbrieven

- jeroen

Beste ouders,

Elke maand wordt door de leiding een maandbrief gemaakt. Hierop kan u zowel het programma van de zondag, alsook het uurschema en
de gegevens van de leider van uw zoon (ook te vinden op de site). Deze maanbrieven worden telkens de 1ste van de maand upgeload op de website.
(de maandbrieven worden uitsluitend op de website gezet. Bij algemene activiteiten zoals bv: schaatsfeestje wordt ook via facebook en mail gecommuniceerd.
De maandbrieven worden per afdeling gemaakt en zijn enkel en alleen geldig voor de desbetreffende afdeling. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid dat de leiding door
omstandigheden moet afwijken van het vooropgestelde programma, maar normaal zijn deze redelijk accuraat!

Bij extra vragen, twijfel zeker niet om de leiding te contacteren!

Leidingsploeg Chiro Sint-Jan Kachtem

Startdag Chiro Sint-Jan Kachtem 25/09/2021

- jeroen

Zaterdag 25 september duikt Chiro Sint-Jan Kachtem een nieuw jaar in. Zit jij in het eerste leerjaar of hoger, dan ben je zeker welkom op onze startdag.

Ontdek zelf wie je leider wordt in het gigantische megacoole zoek-je-leiderspel. Geniet samen met je vrienden van een gratis vier uurtje (opgelet, dit is enkel voor de startdag, meer uitleg wordt verschaft door leiding op huisbezoek) en als kers op de taart kan je je nog eens rotamuseren op ons springkasteel! O ja, dat hoor je goed, ook dit jaar is er weer een supermegavet springkasteel aanwezig!

Dus rest mij enkel nog te zeggen: aan allen die gekomen zijn… Proficiat! Aan allen die niet gekomen zijn… Je weet niet wat je mist!

PLACE 2 BE?: Chiro Sint-Jan Kachtem (Hogestraat 10)

WANNEER?: 25 september 2021, iedereen welkom vanaf 14 uur.

(Voor leden die de eerste keer naar de chiro komen vragen wij om de gegevens achter te laten bij de daarvoor aangewezen leiding).

PRIJS?: volledig Gratis.

Leute?: Gegarandeerd!!!

Krijg je geen genoeg van de chiro of heb je gewoon honger? Aarzel dan zeker niet en schrijf je in voor onze jaarlijkse stoofvleesavond (verdere info volgt nog)!

Foto's bekijken van het afgelopen kamp en hierbij een heerlijke maaltijd naar binnen werken? Sounds like a plan to me! Kom dan zeker op 23 Oktober naar 't sok! Tot dan!

PS: Voor alle nieuwelingen. Doorheen het jaar valt Chiro op zondag. Enkel startdag is de zaterdag!

Hopelijk tot dan,
Leidingsploeg Chiro Sint-Jan

De Banier

- jeroen

Hey daar!
Wil jij al je uniform in orde brengen voor het nieuwe werkjaar? Het kan! Een broek en hemd kun je namelijk al kopen bij de Banier, dé Chirowinkel bij uitstek!
De Banier verkoopt daarbij niet alleen Chirokledij maar ook heel wat andere toebehoren, spelletjes en knutselmateriaal! Wil je eens een kijkje nemen in hun catalogus? Dan kan dat al vanuit je luie zetel, op hun eigen website: http://www.debanier.be

Zeker eens bekijken dus!

PS: voor wie het nog niet weet, de dichtstbijzijnde Banier is diegene gelegen in de Delaerestraat 16 in Roeselare!